Оферта No. 12051

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 54.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:140 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12051
Агенция "Регент" Ви представя един имот, намираща се в село Кметовци. представлява: урегулиран поземлен имот с площ от 714 кв.м., заедно с построената в него полумасивна жилищна сграда на два етажа, със застроена площ от 70,00 кв.м.

На първият етаж са разположени голям вестибюл, който разпределя за избено помещение и една голяма стая.

вътрешно стълбище отвежда до втория етаж, където имаме 4 самостоятелни стаи.

В имотът има ток, вода /само на първия етаж/, няма вътрешна тоалетна, но може да се направи лесно.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio