Оферта No. 12052

46000 EUR ( 89967 BGN )

( 70.77 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:150 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:650 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12052
Предлагаме на Вашето внимание първи етаж от стара фабрикантска къща, на тихо място в близост до Централна поща. Съдържа три спални, просторен хол, дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна. Стаите са с високи тавани, с много светлина/на две от стените има прозорци/; подови настилки в стаите - паркет, стени - шпакловани с латексова боя и тапети. В сутеренния етаж има три мази и кладенец. Извършена подялба на ползването на двора. Гараж - 22 кв.м.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio