Оферта No. 12053

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 59.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:103 кв.м. Чиста жил.площ:98 кв.м. Земя:650 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12053
Предлагаме на Вашето внимание тристаен монолитен апартамент в кв. Трендафил II, заобиколен от много зеленина и спокойствие. Жилището съдържа голяма кухня с трапезария- всекидневна към нея, с тераса към тях; две спални, едната от който с тераса, баня - тоалетна. Общата жилищна площ е 79,60 кв.м. Към апартамента принадлежат избено помещение с площ от 4,68 кв.м. и таванска стая /боксониера/ с площ от 18,74 кв.м., в която е обособена баня - тоалетна.

Състоянието на имотът е много добро. Подовите настилки са паркет във всички стаи, догромота е двукатна дървена в много добро състояние.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio