Оферта No. 12055

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 238.60 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:75 кв.м. Чиста жил.площ:75 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12055
Продава тристаен панелен апартамент в кв. "Младост" на гр. Габрово. Апартаментът е на осми /последен/ етаж, състои се от коридор, дневна, две спални, кухня, баня, тоалетна и две тераси. В жилището са започнати ремонтни дейности - подменена е част от дограмата с ПВЦ стъклопакет, хидроизолацията на покрива е подменена преди две години. Оставащите довършителни работи оставяме на Вас!!!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio