Оферта No. 12056

28000 EUR ( 54762 BGN )

( 79.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:74 кв.м. Ползваема площ:148 кв.м. Земя:351 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12056


Предлагаме за покупка еднофамилна къща намираща се на атрактивно място в центъра на град Габрово, на 100 метра от ОУ РАН БОСИЛЕК, 900 метра от сградата на Община Габрово.

Двора е с площ от 351 кв.м и в него е разположена двуетажна къща с площ на етаж от 74 квадратни метра.

На основния етаж са разположени две преходни стай, кухня с дневна, санитарен възел, антре разпределящо към таванско и избено помещение което е подходящо за обитаване.

Къщата е след основен ремонт , с подменена ВиК инсталация и дограма.

Предимства на имота: два входа, отлично местоположение, прилежащ гараж.

Продажната цена търпи коментар в разумни граници!ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, необзаведена, СОТ
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИМОТА

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio