Оферта No. 12059

202020 EUR ( 395111 BGN )

( 1010.10 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.София, кв.Витоша

Община София Площ:200 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12059
Представяме на Вашето внимание един изключителен имот, в който ще се влюбите! Перфектна локация, прекрасна гледка, просторна тераса, 360 градуса панорама, отлична инфраструктура! Апартаментът се намира в София, ЖК “ Витоша“, в малка кооперация, ниско строителство, около която се простират красиво оформени зелени площи с перфектно озеленяване. Жилището разполага с три спални и просторна дневна, обхванати от голяма 360 градусова панорамна тераса, която обгръща всички стаи и разкрива една спираща дъха гледка. Към имота има огромен прилежащ гараж с цели четири паркоместа. Апартаментът е на шпакловка и замазка. Сградата разполага с акт 16. Имот, който си заслужава да видите!!! Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159, който ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши запитвания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio