Оферта No. 12063

128 EUR ( 250 BGN )

( 1.42 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12063
Отдаваният тристаен апартамент се намира в кв. Борово. Тихо, спокойно място, заобиколено от много зеленина.

Апартамента се намира на втори етаж, в малка триетажна коопераци и съдържа: кухня, с остъклена тераса към нея, трапезария, две спални , баня, тоалетна, мокро помещение.

Подовите настилки са паркет в стаите и модайка в коридора; дограмата в кухнята и трапезарията е подменена, а в спалните е дървена с външни щори.

Апартамента е близо до Техническия университет и е подходящ и за студенти.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с гараж, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio