Оферта No. 12066

143 EUR ( 280 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12066
Предлагаме тристайно жилище за отдаване под наем в Идеалния център на гр.Габрово.Имотът е в близост до пешеходната зона, в сграда с контролиран достъп.Стаите са големи и светли.Жилището се предлага обзаведено и оборудвано. При наемане се изискват депозитни вноски.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio