Оферта No. 12068

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 12.97 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:1380 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12068
Предлагаме на Вашето внимание масивна двуетажна къща в близко до Габрово село. Първият етаж се състои от мокро помещение, гараж и мазе. На вторият етаж, състоящ се от 59 кв.м са разположени кухня и две спални помещения с настилка – ламиниран паркет. Къщата разполага със собствен водоизточник, а ВиК и ел. инсталациите са изцяло подменени. Към имота има и допълнителна, по-малка къща с площ 41 кв.м. , селскостопанска постройка с площ 21 кв.м. и прилежащ двор с площ 1380 кв.м. Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159, който ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши запитвания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio