Оферта No. 12070

115000 EUR ( 224917 BGN )

( 328.57 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:350 кв.м. Ползваема площ:109 кв.м. Земя:350 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12070
ОТЛИЧЕН СЕМЕЕН ДОМ в квартал Русевци, гр. Габрово! Двуетажната жилищната сграда, ново строителство, се намира в непосредствена близост до училища, детски градини, магазини, в квартал с много добра инфраструктура. Разпределението е както следва:

На първи етаж - избено помещение и гараж;

На втори етаж- всекидневна, кухня, трапезария, хол, две спални с две бани и две тоалетни. от всекидневната се излиза на просторна тераса, от която се открива прекрасна гледка.

Навсякъде има поставена изолация, PVC дограма, подовите настили са ламиниран паркет и теракота.

Отоплението е решено на локално парно, за което има изградено котелно помещение, а бойлерите са със серпентина. Има слънчев колектор.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, необзаведена, с гараж, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio