Оферта No. 12074

30000 EUR ( 58674 BGN )

( 184.05 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:163 кв.м. Ползваема площ:163 кв.м. Етаж:2 Спални:3
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12074
Предлаганият недвижим имот се намира в кв. "Йонковото" на тихо и спокойно място.

Представлява урегулиран поземлен имот с площ от1505.00 кв.м., заедно с построената в него масивна жилищна сграда на 2 етажа, със застроена площ на всеки етаж 67 кв.м. Разпределение на етажите:

І-ви етаж - избено помещение

ІІ- ри етаж - всекедневна - хол, която разпределя за една спалня, а по няколко стъпала се отива в кухня - трапезария и кухненски бокс; баня - тоалетна.

Към имотът има и селскостопанска постройка с площ от 40 кв.м.

Къщата е в добро състояние, дворът е равен отлично поддържан.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio