Оферта No. 12076

46000 EUR ( 89967 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Етаж:3 Бр.етажи:11 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12076
„Регент” ви предлага просторен , слънчев тристаен апартамент, ситуиран на трети жилищен етаж с добре поддържани общи части, контролиран достъп, асансьор и хидрофор. Имотът е с прекрасна локация в широк центъра на град Севлиево с добра комуникация. В близост са училище, детска градина, административни услуги, пазар за плодове и зеленчуци. Имотът е с функционално раположение включва: разпределителен коридор малка удобна кухня, две спални с тераси, едната от които е остъклена, хол с открита тераса, баня и тоалетна по отделно. Жилището е след саниране, с подменена PVC дограма навсякъде. Газифицирано е с изградена отоплителна система, коридорът и кухнята са с теракота в останалите помещения е с ламиниран паркет, стените с тапети. Имотът е подходящ за младо семейство с деца.

Предимства: прекрасна локация, удобен етаж, газифициран със функционално раположение.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio