Оферта No. 12077

19429 EUR ( 37999 BGN )

( 12.30 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Априлци

Община Априлци Ползваема площ:157 кв.м. Земя:1580 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12077
Продава дворно място с площ 1580 кв.м, находящо се в гр.Априлци, кв. „Острец”, махала „Паздерите”, заедно с построените в него Двуетажна паянтова жилищна сграда със ЗП 60 кв.м., Дюкян с площ 37 кв.м и стопанска постройка-плевня на две нива със застроена площ 52 кв.м. Сградите са строени около 1930г., паянтова дървена конструкция с каменни основи и кирпичени тухли, покривната конструкция е четирискатна дървена покрита с каменни плочи. Изградени са Ел. и ВиК инсталации. Дворното място е с лек наклон в източна посока, оградено, достъпно от път с асфалтова настилка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio