Оферта No. 12078

138 EUR ( 270 BGN )

( 2.06 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:62 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12078
Отдава се слънчев двустаен апартамент в района на кв.Трендафил 2. Жилището е обзаведено, оборудвано и в добър вид.Подменена е дограмата и е направена външна топлоизолация, което от своя страна води до по- ниски разходи за отопление през зимата.Направено е локално отопление на твърдо гориво, като съществува и алтернативния вариант за отопление с климатик.Добри общи части и предблоково пространство.При наемане се изискват две депозити вноски.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, локално отопление, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio