Оферта No. 12079

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 449.49 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:91 кв.м. Ползваема площ:273 кв.м. Етаж:3 Спални:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12079
Предлагаме за продажба монолитна къща в началото на кв. Стефановци. Имотът разполага със собствен УПИ с площ 501 кв.м. с гараж с достъп от основна улица. Къщата е на три нива. На първото ниво е обособен етаж с помощни помещения - мази, склад за инвентар, гараж и др. Вътрешно стълбище ни отвежда до първи жилищен етаж, където са обособени коридор, баня с тоалетна, кухнески бокс, всекидневна с тераса, родителска спалня с тераса, детска спалня. Вътрешното стълбище ни отвежда до втория жилищен етаж, където имаме идентично разположение като на предходния етаж. От този етаж се разкрива красива гледка към Габрово. Имотът е с отлично изложение и достъп през цялата година.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio