Оферта No. 12082

32212 EUR ( 63000 BGN )

( 545.97 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:56 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:8 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12082
Предлагаме за продажба двуспален апартамент след основен ремонт - подменена инсталация, подменена догрма, нови подови настилки, отремонтирана баня, нови интериорни врати, нова входна врата, термоизолация, климатик. Обзаведен и оборудван с всичко необходимо. Разпределението е коридор, всекидневна с кухня (бивш хол), детска спалня с тераса (бивша кухня), родителска спалня, баня с тоалетна. Към него прилежи и маза с площ 3.28 кв.м. Отоплението е посредством ТЕЦ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, ТЕЦ, лукс, климатик, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio