Оферта No. 12083

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 235.46 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12083
Предлагаме на Вашето внимание апартамент в кв."Голо Бърдо", в близост до ТераМол. Жилището се намира на осми етаж със следното разпределение: голяма дневна с усвоена тераса, хол и спалня, баня и тоалетна в отделно помещение. Апартаментът е с подменена дограма и в добро общо състояние, което позвволява настаняване без ремонтни дейности. Жилището се предлага с наличното обзавеждане. Ако проявявате интерес към този имот, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884119159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio