Оферта No. 12091

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 300.39 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:80 кв.м. Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12091
Предлагаме за продажба тристаен апартамен, на 5-ти жилищен етаж, в централната част на града, в непосредствена близост до МОЛ Габрово. Жилището е за основен ремонт, но е много функционолно. Състои се от коридор, голяма всекидневна с кухня, две спални , едната от които с тераса, баня с тоалетна и два килера, Единият килер е в непосредствена близост до родителската спалня и може да се оформи като дрешник.

Към апартамента принадлежат избено и таванско помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio