Оферта No. 12093

35790 EUR ( 69998 BGN )

( 586.72 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:61 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:12 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12093
Предлагаме на Вашето внимание уютен, топъл, изцяло южен апартамент в централна градска част в близост до МОЛ - Габрово. Имотът разполага с площ от 60.74 кв.м. и следното разпределение: кухня, спалня, хол, тераса, баня и тоалетна след ремонт и килер. Жилището има съвременен облик, PVC дограма, климатик, а настилките са ламиниран паркет и теракота. Предлага се с цялото оборудване и обзавеждане. Ако това предложение представлява интерес за Вас, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884119159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio