Оферта No. 12094

370800 EUR ( 725211 BGN )

( 570.46 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.София

Община София Площ:480 кв.м. Ползваема площ:435 кв.м. Земя:650 кв.м. Етаж:3 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12094
Предлагаме за продажба просторна къща в квартал Драгалевци със статут на офис. Тихо и спокойно място. Къщата е строена през 1996г. и е с каменни основи, бетонни плочи и разполага с изградена локална отоплителна инсталация. Имотът е на три нива и има следното разпределение: 4 спални, дневна с кухня, кабинет, място за релакс зона, зимна градина, три санитарни помещения и четири тераси. В приземният етаж има спомагателни помещения, изба, мазе, перално и котелно помещение. Към имота има прилежащ гараж и равнинен двор. Ако това предложение представлява интерес за Вас, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884119159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio