Оферта No. 12095

56700 EUR ( 110894 BGN )

( 506.25 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.София,

Община София Площ:112 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12095
Атрактивна цена!!! Предлагаме за продажба ъглово помещение/магазин в кв.Бъкстон, София с площ 111 кв.м. Имотът е на две нива, с лице към главна улица. Първо ниво се състои от търговско помещение и санитарен възел, а второ ниво представлява голямо търговско помещение. Имотът е завършен с подови настилки, латексово боядисване, отремонтиран и обзаведен санитарен възел. Помещението е много подходящо за студио за красота, спортен център, офис. Ако това предложение представлява интерес за Вас, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884119159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, паркинг, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio