Оферта No. 12098

12500 EUR ( 24448 BGN )

( 17.12 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:730 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Земя:730 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12098
Предлагаме за продажба едноетажна къща със сутерен в тихо и спокойно селце, само на 8 км от гр.Габрово. Дворното място е равно, с площ от 730 кв.м

Сутеренният етаж съдържа: голяма одая с автентична камина, кухня, спалня, баня - тоалетна и мокро помещение, с прекарани връзки за поставяне на авт. пералня.

Подовита настилка в сутерена са каменни плочи с циментова фуга; стените са в дървена ламперия; подменена е дограмата с PVC / цвят дъб/.

По красиво каменно стълбище се стига до малък чардак, от където се влиза в 3 стаи /две спални, една всекидневна с камина/ и баня - тоалетна.Тук подовите настилки са дюшаме, а стените са с тапети.

В имотът не е живяно доста време, но е запазен и му е нужно малко, за да стане желаният дом за почивка и отмора, а защо не и за целогодишно обитаване?!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio