Оферта No. 12100

75000 EUR ( 146685 BGN )

продава: къща,

Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12100
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща в село Караш, област Враца. Общата площ на къщата е 90 кв.м, с вътрешно стълбище, мазе от 12 кв.м и със следното разпределение: на първи етаж са разположени 3 стаи, кухня и баня, а на втори етаж – 2 по-големи стаи и балкон, а над тях има използваемо подпокривно пространство. Къщата е обитавана целогодишно и е след основен ремонт, извършен през 2008г. като е подменена цялата покривна конструкция, оборудвана е с парно отопление, PVC дограма и разполага със собствен водоизточник – сондажна помпа. Към имота има втора двуетажна къща с площ от 70 кв.м, покривна конструкция – плоча, а също така и допълнителни постройки – навес и заведение, всяко от които с площ 45 кв.м. Имота разполага с прилежащ облагороден двор с площ 860 кв.м. Ако проявявате интерес и искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159, който ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши запитвания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio