Оферта No. 12102

53175 EUR ( 104000 BGN )

( 728.42 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:73 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12102
Предлагаме ви луксозен и модерен апартамент, в сграда ново строителство, с добре поддържани общи части и асансьор. Жилището е основно отремонтирано преди не повече от година с висококачествени материали.Изградена е камина на твърдо гориво, която се грижи за отоплението през зимните месеци и същевременно с това създава неповторимо усещане за уют.Алтернативен вариант са двата инверторни климатика в дневната и спалнята,Апартаментът се предлага във вида от снимките, с цялото налично оборудване и обзавеждане.Прилежащо избено помещение.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, лукс, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio