Оферта No. 12112

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 365.20 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Площ:49 кв.м. Чиста жил.площ:49 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12112
Предлагаме за продажба апартамент в кв. Варовник. От жилището се разкрива невероятна панорамна гледка. Разпределението е коридор, баня с тоалетна, голяма спалня с тераса, кухненски бокс с остъклена тераса, всекидневна. Жилището се нуждае от осъвременяване. Без течове от поккрива. В сградата няма асансьор. Имотът е подходящ и за отдаване под наем.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio