Оферта No. 12113

92000 EUR ( 179934 BGN )

( 1277.78 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.София,

Община София Площ:72 кв.м. Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12113
Предлагаме за продажба апартаменти в новоизграждащ се комплекс от две сгради в кв. Младост 2. Местоположението е комуникативно, само на 250 м от метростанция Ал. Малинов; в близост откриваме детски градини, училища, ресторанти, големи вериги магазини, банки, медицински центрове, места за отдих спорт. В комплекса предлагаме жилища с квадратура (с общ. части) от 70 кв.м. до 131 кв.м. на цени, започващи от 1273 евро/кв.м. За удобство на собствениците е предвиден асансьор, както и подземни паркоместа с квадратура (с общ. части) от 22 кв.м. до 95 кв.м. на цени, започващи от 13 000 евро за бр. На приземно ниво на комплекса са разположени промишлени обекти с подход от улицата - дентални кабинети, офиси, магазин (кафе сладкарница) на цени от 1300 евро/ кв.м. Сградата ще е присъединена към ТЕЦ София. Срок за изпълнение на сградата през месец юли 2021 г. От строителна фирма с дългогодишен опит, традиции и много завършени обекти. Към 26.07.19 г. са капарирани 4 обекта в комплекса.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, с гараж, ТЕЦ, интернет връзка

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio