Оферта No. 12114

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 224.97 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:115 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:250 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12114
Предлагаме за продажба апартамент в двуетажна жилищна сграда в близост до парк Маркотея. Жилището е в отлично състояние, обзаведено и оборудвано - готово за живеене. Инсталирани са два климатика, изградена е система за локално отопление. Към имота прилежи монолитен гараж с площ 30 кв.м. Самостоятелен подход към имота. Апартаментът има следното разпределение - антре, коридор, кухненски кът, трапезария, всекидневна с голяма тераса, детска спалня с дрешник, родителска спалня, баня и тоалетна в отделни помещения, килер. В дворното място е построена второстепенна сграда с площ 45 кв.м., подходяща за обособяване на кът за почивка с барбекю. От имота се разкрива панорамна гледка.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio