Оферта No. 12117

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 108.33 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Априлци

Община Априлци Площ:220 кв.м. Ползваема площ:220 кв.м. Земя:600 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12117
Град Априлци е планински град сгушен в полите на Стара планина. Известен с множестото забележителности и спиращите дъха живописни пейзажи. В околностите му се намират едни от най-популярните туристически маршрути и най-старите християнски светилища.

Представяме Ви двуетажна къща с разгърната застроена площ от 220 кв.м и двор от 600 кв.м .За имота са използвани висококачествени материали внос от Белгия.За приятната и топла домашна обстановка е направена външна изолация с дебелина 10 см.

Къщата разполага с пет спални, 5 бани, дневна с кухненски бокс и две тераси с прекрасни гледки към планинският масив.

Вторият етаж е недовършен, като въображението за въртешното му завършане оставяме на Вас.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio