Оферта No. 12118

17793 EUR ( 34800 BGN )

( 278.02 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:64 кв.м. Чиста жил.площ:64 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12118
Предагаме на Вашето внимание двустайно жилище в квартал "Падало" със североизточно изложение. Жилището се намира на предпочитаният втори етаж и разполага с кухня с прилежаща тераса, хол и преходна спалня. Апартаментът е в добро общо състояние, годен за обитаване. Предлага се с наличното обзавеждане и оборудване. Ако тази оферта представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884 119 159. Той е на Ваше разположение и ще отговори на всички Ваши питания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio