Оферта No. 12120

27866 EUR ( 54500 BGN )

( 139.33 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:98 кв.м. Ползваема площ:98 кв.м. Земя:200 кв.м. Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12120
Предлагаме на Вашето внимание за продажба етаж от къща с площ 96 кв.м. с 1/2 идеална част от дворното място в района на началото на квартал " Голо Бърдо". Площта в жилището позволява пространството да се обособи като два отделни апартамента или един голям просторен етаж. Разпределението е кухня с трапезария, три спални и санитарно помещение. Дограмата в жилището е частично подменена, стените са пребоядисани. Ако тази оферта представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884 119 159. Той е на Ваше разположение и ще отговори на всички Ваши питания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio