Оферта No. 12130

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 377.18 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:61 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12130
Продава ново строителство на замазка и шпакловка в кв. „Тлъчници” на гр.Габрово. Апартаментът е разположено на първи жилищен етаж, над гаражи. Състои се от антре, дневна с кухненски кът, спалня, баня-тоалетна и една тераса. Сградата е газифицирана, общите части са добре поддържани.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio