Оферта No. 12131

111975 EUR ( 219001 BGN )

( 159.96 EUR / кв.м. )

продава: хотел, гр.Габрово, кв.Водици

Община Габрово Площ:700 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12131
Една уникална възможност да притежавате имот в Габровския балкан в близост до „Соколски манастир”. Имотът е разположен на терен от около 7 дка в планинска местност с достъп от път с асфалтова настилка. Сградата е триетажна, масивна със ЗП 200 кв.м, построена около 1980г., основно реновирана през 2015г. Имотът е подходяща както за жилищни нужди, така и за къща за гости или семеен хотел. В сутерена са разположени кухня със складови помещения и механа с камина. На първи етаж са разположени просторно фоайе, две зали с камина, два санитарни възела. На втори и трети етаж са обособени стаи със самостоятелни санитарни възли. Общият капацитет е около 25 човека. Дограмата е ПВЦ стъклопакет, изградено е локално парно отопление, монтирани са климатици в стаите, обособено е помещение с джакузи и сауна. В двора е изградено барбекю с камина с площ около 34 кв.м и гараж за три автомобила.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Добри Господинов

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio