Оферта No. 12137

25000 EUR ( 48895 BGN )

( 416.67 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12137
Продава се двустаен светъл апартамент, ново строителство, ситуиран в широк център. В близост са медицински център, административни и културни центрове. Разположението е както следва: входно антре, дневна с кухнески тракт и тераса, спалня, баня, тоалетна по отделно, килер, с обща жилищна площ от 60 кв.м.

Предимства: Жилището е с ПВЦ дограма, блиндирана врата. Сградата е газифицирана, с добре поддържани общи части, контролиран достъп, Банята, стените и подът подлежат на довършителен ремонт, като всеки бъдещ собственик може да го направи по свой вкус и желание. Имотът е подходящ както за първо жилище, така и за инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio