Оферта No. 12138

43460 EUR ( 84999 BGN )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:170 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12138
Искате да живеете в най- търсеният квартал в Габрово?

Представяме Ви етаж от къща в кв. "Баждар". Имотът се намира в по - високата част, от където се открива прекрасна панорамна гледка към града, а в същото време разстоянието до административният център е само на 5 минути умерено ходене пеша.

Представлява първи жилищен етаж над сутерен от двуетажна масивна жилищна сграда. Разполага с 2 отделни апартамента, които могат да се обитават от голяма фамилия или приятелски семейства, както и да се обединенит в един просторен за тези, които са свикнали да живеят на широко.

Първият апартамент е с площ от 75 кв.м. и разполага с кухня, дневна с тераса, спалня, баня, тоалетна.

Вторият е с площ от 95 кв.м. и съдържа: дневна, спалня, кухня с голяма тераса, баня, тоалетна и килер.

Към имота има и прилежащ сутерен с обособени две помещения и баня - тоалетна, както и гараж на уличната регулация с площ от 18 кв.м.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio