Оферта No. 12141

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 581.02 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:44 кв.м. Чиста жил.площ:36 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:10 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12141
Имаме удоволствието да представим на вашето внимание чудесен, монолитен едностаен апартамент, съчетал в себе си светлина и уют. Намира се на комуникативно място в близост са вериги магазини, автогара, детска градина, медицински център и т.н. Сграда е с добре поддържани общи части, два асансьора, хиддрофор, контролиран достъп. Апартаментът се състои от: коридор, дневна с кухненски тракт и тераса, спалня, баня - тоалетна в едно.Жилището е след ремонт с подменана ВИК и ел. исталиции, подмена PVC дограма с двоен стъклопакет, щори, частично подменени вътрешни врати, газифициран е разполага с газов конвектор- итаилански 6.5 kW мощност и вентилатор. Спалнята е с немски ламинат 8мм, кухнята и терасата са с гранитогрес, стените са с гипсова шпакловка и боядисани с висококачесвтвен латекс. Към имота има прилежащи избено помещение от 4,34 кв.м. и таванско помещение от 3,22кв.м. Жилищния блок разполага с паркинг с паркоместа за живущите. Апартамента е походящ за инвестиция и за първо жилище.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio