Оферта No. 12142

255650 EUR ( 500000 BGN )

( 149.15 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Велико Търново Площ:233 кв.м. Ползваема площ:386 кв.м. Земя:1714 кв.м. Етаж:2 Спални:9 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12142
Предлагаме за продажба къща във възрожденски стил в с. Арбанаси, общ. Велико Търново. Дворното място е с площ 1714 кв.м., обградено с висок каменен зид и масивна дървена порта. Изграден е кът за почивка на открито (Барбекю) с чешма, пещ, огнище и навес. Къщата е на две основни нива, като под нея е оформен гараж и механа. На първото, основно ниво са обособени кухнески кът, трапезария и всекидневна; две спални, баня с тоалетна и още една тоалетна; тераси. Вътрешно стълбище ни отвежда до воторото ниво, където са обособени кабинет, три спални, две бани с тоалетни, тераси. От имота се разкрива 360 градуса панорамна гледка към околностите. заповядайте на оглед, за да откриете своя нов дом, ваканционен или бизнес имот.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio