Оферта No. 12147

153390 EUR ( 300000 BGN )

( 99.09 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:1548 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12147
Предлагаме за продажба парцел в центъра на град Габрово с площ 1548 кв.м. Изключително подходящ за жилищна сграда с офиси и гаражи. Имотът е достъпен от три улици, което предполага лесен достъп на строителна техника. Имотът е с целодневно слънцегреене - изток и юг. Захранен е с всички основни комуникации - електричество, водопровод и канализация. Добри строителни параметри. За повече информация може да се обърнете към брокера, който обслужва имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio