Оферта No. 12150

42438 EUR ( 83000 BGN )

( 511.30 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:83 кв.м. Чиста жил.площ:83 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12150
Предлагаме за покупка на всички наши настоящи и бъдещи клиенти тристаен апартамент разположен на първи етаж в сграда намираща се в центъра на град Габрово.

Имота е с площ от 83 квадратни метра жилищна площ и 5 квадратни метра избено помещение.

Жилището е разпределено посредством просторно входно антре отвеждащо до дневна с кухненска част и тераса, самостоятелна спалня и още две стай.

Предимства : отлично разположение, места за паркиране в близост, комуникативно местоположение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio