Оферта No. 12151

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 50.36 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:863 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12151
Предлагаме за продажба промишлено помещение с предназначение Цех за пластмасови изделия с площ 863 кв.м. в индустриалната зона на град Габрово. Обособени са помещения, които могат да се оформят като офис, съблекалния, стая за почивка на персонал, санитарен възел и др. Помешението е с височина 420 см. до трегера. На границата на имота са водопровод, канализация и електрозахранване (100 kW). Имотът граничи с асфалтова улица. Ъглов имот. Продава се с прилежаща земя под имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio