Оферта No. 12154

165000 EUR ( 322707 BGN )

( 492.54 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:290 кв.м. Ползваема площ:290 кв.м. Земя:335 кв.м. Етаж:3 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12154
Предлагаме на Вашето внимание един уникален жилищен имот, с възможност за развитие и на търговска дейност, на пет минутно разстояние от центъра на гр.Габрово.Имотът представлява подредено дворно място с площ от 335 кв.м, заедно с построената върху него триетажна масивна жилищна сграда на площ от 90 кв.м. и допълнителна постройка на площ от 20 кв.м.Първият етаж е магазинен с лице към главен път , санитарен възел и складово помещение.На втория етаж е разположен голям отворен блок, съчетаващ в себе си кухня, трапезария и всекидневна част с камина. Имаме още две тераси и санитарно помещение.Прекрасна вътрешна стълба с дървен обков ни отвежда до третия етаж, където са обособени три спални, две тераси, баня с душ кабина и мокро помещение.Къщата е основно изградена преди 10г с качествени материали, а в интериорно отношение всичко е правено с много вкус и усет към детайла. Напраавена е инсталация за локално отопление, за момента действащо на твърдо гориво,с опция за газ и са монтирани висок клас инверторни климатици.Имотът се предлага с цялото налично оборудване и обзавеждане, което е включено в цената.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio