Оферта No. 12157

41927 EUR ( 82001 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Чиста жил.площ:98 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12157
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един прoсторен и изключително светъл тристаен апартамент. Жилището е ситуирано на трети жилищен етаж в широк център на гр. Севлиево. Мястото е тихо, спокойно за живеене в близост са всички административни , банкови институции, магазини, детска градина и училище. Недвижимият имот се състои: две спални, хол, кухня, кухненска ниша, баня , тоалетна, две тераси, три антрета. Към него има прилежащи две избени помещения и едно таванско помещение. Апартаменът е топъл , газифициран с газови конвектори, климатик. Дограмата е дървена двукатна, навсякъде подът е от естествен паркет. Жилището подлежи на освежителен ремонт, като всеки бъдещ собственик може да направи това по свой вкус и желание.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio