Оферта No. 12158

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 21.11 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:144 кв.м. Земя:969 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12158
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна тухлена къща в тих и спокоен квартал в посока "Етъра". Имотът е с обща застроена площ 144 кв.м., разполага с два еднотипни етажа, с просторни стаи, на всеки етаж има баня и тоалетна. Към къщата има прилежащ двор с площ 969 кв.м и гараж. Имотът разполага с трифазен ток. Подходящо предложение за хора, които искат сами да обзаведат къщата си по свой вкус сред зеленината на уютен двор. Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на Всички Ваши питания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio