Оферта No. 12159

28400 EUR ( 55545 BGN )

( 473.33 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12159
Предлагаме на Вашето внимание атрактивни апартаменти в сграда ново строителство в гр.Севлиево. Апартаментите са с различна застроена площ - от 60 до 90 кв.м. и са на БДС. Сградата е строена през 2017г., модерна, нова, изцяло газифицирана. На приземния етаж са разположени гаражи и магазини. Това предложение е подходящо както за закупуване на имот за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем. Ако имате интерес към този обект, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на Всички Ваши питания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, с гараж, обзаведен, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio