Оферта No. 12162

20500 EUR ( 40094 BGN )

( 465.91 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:44 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12162
Предлагаме на Вашето внимание атрактивни помещения в сграда ново строителство в гр.Севлиево. Обектите са с различна застроена площ - от 36 до 56 кв.м. и са подходящи както за магазини, така и за офиси. Сградата е строена през 2017г., модерна, нова, изцяло газифицирана. Обектите се намират на партерен етаж, а над тях има жилищна сграда. Към помещенията има помощни стаи, които могат да се използват за склад. Ако имате интерес към това предложение, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши питания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, климатик, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio