Оферта No. 12165

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 6.82 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Трявна Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:1500 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12165
Продава къща в Тревненския балкан в село Руевци, отстоящо на около 12 км южно от гр.Трявна. Дворното място е около 1500 кв.м, с лек наклон в южна посока с панорамна гледка. Жилищната сграда е двуетажна полумасивна на дървен гредоред с площ 100 кв.м. На първи етаж са обособени антре и две стаи, чрез вътрешно стълбище се достига до втори етаж, където са обособени три стаи и тераса. Жилището има нужда от ремонтни дейности.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio