Оферта No. 12173

22957 EUR ( 44899 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Чиста жил.площ:56 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12173
Ако търсите жилище с гледка към гората, в което да намерите своето уединение след тежък работен ден, може би днешното ни предложение е точно за вас!? Кухненски бокс, трапезария, двее самостоятелни стаи, килер и санитарен възел, това представляват 56-те квадратни метра на жилището.Имаме подменена дограма, интериорни врати, вътрешна изолация на външни стени, нови настилки от теракота и ламинат.Жилището се продава с всички трайно прикрепени елементи.Има прилежащ таван.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio