Оферта No. 12177

90000 EUR ( 176022 BGN )

( 348.84 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:258 кв.м. Чиста жил.площ:258 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:5
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12177
Предлаганият имот е разположен на ул. "Николаевска" и е застроен с двуетажна жилищна сграда, с магазин в партера.

Съгласно одобрен РУП е направен основен ремонт и надстрояване на сградата с 2 етажа и тавански използваем етаж. За да се подобри носимостта на сградата са изпълнени бетонови колони по фасадата и гредореда е заменен със стоманобетовнова плоча. Направена е външна топлоизолация на цялата сграда и нов покрив

Обект на продажба са първи и втори жилищни етажи. Разпределение на етажите:

Първи жиилщен етаж - на този етаж са разположени дневна, кухня, тераса към нея, голям вестибюл, който разпределя за две спални , баня, тоалетна.Този етаж е напълно завършен и е в много добро състояние. Продава се обзаведен /във вида от снимките/.

Към вторият жилищен етаж е прибавен и използваемия таван /мансарда/. Мансардата е жилищно помещение на последния етаж на сграда в подпокривното пространство, по правило със скосен покрив. Прозорците са тип капандура. Те са завършени с акт 14 и представлява: дневна с кухня - столова, две спални, коридор от който са достъпни баня, тоалетна и килер, вътрешно стълбище ни отвежда в подпокривното пространство, където могат да се обособят две спални и баня - тоалетна.Пред дневната е проектиран малък, полукръгъл балкон.

Обявената цена е за двата жилищни етажа, но може да се продава и по отделно.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio