Оферта No. 12179

24542 EUR ( 47999 BGN )

( 423.14 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:58 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12179
Новопостроено жилище в района на Консултативна поликлиника, ТМЕТ, ДХС, Сграда ректората на ТУ. . Сградата е с немска PVC дограма, външна изолация 6см. Входни блиндирани врати, и вътрешни ПДЧ. Жилището се състои от едно голямо общо помещение, съвременно обзаведено и разполага с всички необходими мебели, електроуреди о оборудване. Продава се обзаведен. Изключително подходящ имот за инвестиция.Може да бъде организиран оглед в удобно за Вас време. Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на те. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio