Оферта No. 12180

29500 EUR ( 57696 BGN )

( 500.00 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12180
Предлагаме двустаен апартамент в сграда, построена през 2010г в спокоен и тих квартал "Тлъчници". Изложението на имота е юг-запад. Имотът разполага с две тераси, голяма дневна с кухня, спалня, баня и тоалетна, мокро помещение. Има закупено кухненско оборудване, което се предлага с апартамента. Може да бъде организиран оглед в удобно за Вас време. Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на те. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio