Оферта No. 12181

19999 EUR ( 39114 BGN )

( 33.33 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:80 кв.м. Земя:600 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12181
Предлагаме на вниманието Ви отличен недвижим имот за продажба, който попада в населено място с изградени в него множество къщи за гости, хотели и места за почивка. Близостта му до Архитектурно - историческия резерват "Боженци" го прави изключително място за почивка и разходка. Площта на имота е 600 кв.м. с построена в него двуетажна вила от стоманобетонна конструкция с РЗП 80 кв.м. като на първи етаж разпределението е кухня, стая, баня и санитарен възел, вътрешно стълбище ни отвежда на втори етаж, който разполага с две спални, баня, тоалетна и дрешник. За огледи и въпроси моля да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio